fbpx

BeachActive, Praia Da Rocha

Är du intresserad av en aktiv semester med sol, sand mellan tårna och härlig gemenskap? BeachActive är för dig som tycker om att röra på dig och dela din semester med nya vänner. Glad motionär, elitidrottare eller någonstans däremellan – Alla är välkomna! 

Dagligen erbjuds ett varierat utbud av fysisk aktivitet där exempelvis yoga, strandlöpning, styrke/fys/rörlighetspass varvas med beachfotboll, padel och surf. Självklart kommer du även få prova på att spela beachvolleyboll med några av våra duktiga tränare. 

Du väljer själv vilka pass du vill delta i och vi anpassar nivån efter dina förutsättningar och mål med veckan. Barnpassning ingår under förmiddagsträningarna och såklart fri tillgång till vårt beach gym, banor och lounge. Under veckan arrangeras flertalet sociala aktiviteter och utflykter i de vackra omgivningarna tillsammans med de som tränar beachvolley. Vi bor på 5-stjärnigt hotell med halvpension. Följ med oss till Praia da Rocha i vår, det blir kul!

 • 2-3 gruppträningspass per dag (styra/fyr/rörlighet)
 • 4 yoga klasser
 • 3 prova-på pass i beachvolley
 • 1 halvdagsutflykt med cykel
 • Välj till surf och padel
 • .. och mycket mer

VÅRA TRÄNARE I BEACHACTIVE

Sara Back

Sara är utbildad fysioterapeut, massör och personlig tränare. Hon är bikinifitnessproffs och meriterad tränare inom fitness och har en bakgrund som fotbollsspelare och sprinter och har en enorm passion och drivkraft i allt hon gör. I Portugal kommer Sara dela med sig av allt hon kan inom både inom kost och träning. Hon vill hjälpa de som vill bli starkare, uthålligare eller som vill komma i sin livs bästa form samt hitta träningsglädjen för ett hållbart resultat. Saras träningsfilosofi: Med rätt tänk och brinnande vilja kan du nå oanade nivåer av framgång både i livet och i idrottsvärlden!

Mikael Persson

Micke jobbar som yrkesofficer inom försvarsmakten och har stor erfarenhet av att leda och utbilda med fokus på funktionell träning. Han har spelat fotboll, amerikansk fotboll och tennis i några år och när han inte är på gymmet eller i löparspåret så spelar han beachvolleyboll. Han har ett stort intresse inom kost och hälsa och har gått flertalet utbildningar med fokus på ledarskap och pedagogik. Mickes träningsfilosofi: Den bästa träningen är den som blir av.

Malena Kirs

Meditation och yoga varit en stor del av Malenas liv sedan hon upptäckte det i Santa Barbara 2013. Där utbildades hon inom beginner- och intermediate yoga under sammanlagt 8 månader och hon gick också en 12 veckors kurs i meditation. Malena har agerat yogalärare vid flera tillfällen och senast höll hon i omtyckta yogapass under BeachTravels träningsvecka i Sperlonga. Malenas träningsfilosofi: Lyssna på din egen kropp och hitta DIN balans. Ingen annan kan säga åt dig vad ditt syfte och mål bör vara med din träning förutom du själv.

Officiella Praia Da Rocha 2020-filmen

PRAKTISK INFO

VAR?

Praia Da Rocha, Portugal

NÄR?

25:e april – 2:e maj

FÖR VEM?

Alla våra resor är till för alla! Glad motionär till elit, oavsett fysisk nivå kommer du att ha en grym tid i Praia da Rocha. 

MER INFORMATION

Följande aktiviteter ingår:

 • 2-3 gruppträningspass per dag
 • 3 prova-på pass i beachvolley
 • 1 föreläsning
 • 4 yoga-klasser
 • Upptäck Algarve på cykel
 • Fri användning av banor, bollar, beachgym och beach-lounge
 • After Beach med DJ på stranden 
 • Entré till pool party på No Solo Água 
 • Entré till avslutningsfesten
 • Gratis barnpassning under förmiddagsträning (9:15-10:45, barn 2-12 år)

Bokar du flygresa med oss så ingår bagage på 20 kg. Du landar på flygplatsen i Faro (45 minuter restid till Praia Da Rocha) och om du bokar flyget via oss så kan du välja till transfer till och från hotellet. Du blir då uppmött av BeachTravels personal på flygplatsen. BeachTravels personal förser dig med resehantering och service under hela din resa. 

Läs mer om våra resevillkor

Vi kommer att bo på det 5-stjärniga hotellet Algarve Casino Hotel. Från hotellet är det bara ca 70 meter gångpromenad till beach loungen på stranden. På hotellet finns spa med uppvärmd pool, jacuzzi, bastu och massage. I grundpaketet ingår trippelrum men du kan lägga till att bo i dubbelrum eller singelrum. Vi samlar in önskemål om boende närmare avfärd. Du kan också välja att bo i en enklare lägenhet, för 2-4 personer, 15 minuter promenad till beach loungen.

Betalning sker via faktura som skickas ut till angiven email-adress. Deposition på 2 000/4 000 kr (beroende på resans pris) betalas inom 5 dagar och slutbetalning sker senast 10 dagar innan avresa.

MER ÄN BARA BEACHVOLLEY

4 gratis yoga klasser
Starta din dag under soluppgången med yoga på Europas vackraste strand!
Poolfest
Du kanske har hört om vår episka Poolfest på NoSolo Agua? Vi förstår varför. Grym musik, dans i poolen och skönaste peppen utlovas!
Lär dig surfa
Häng med på en surf-roadtrip en eftermiddag längs med Algarves underbara kust.
Gratis barnpassning
Under förmiddagsträningarna är det gratis barnpassning för barn 2-12 år. Vi har också en barn-hängyta i restaurangen där barnen kan rita, spela spel eller kolla på film efter de har ätit upp, medan föräldrarna kan socialisera med andra deltagare.
Turneringar varje eftermiddag
Perfekt för att lära känna andra deltagare, få känna matchpulsen och samtidigt träna på det du har lärt dig under förmiddagens träningar.
Testa vårat beachgym
Upplev härlig Venice Beach-känsla när du värmer upp inför beachvolleyn eller kör ett skivstångspass. Träna medans du tittar ut över havet och samtidigt ser dina vänner lira!
After Beach
Vår DJ snurrar plattor lite senare varje eftermiddag. Efter en lång dag av beachvolley är det superhärligt att bara njuta av livet, hänga med vänner och sippa på en kall dricka.
Chilla i vår exotiska beach lounge
Slå dig ner i en hängmätta eller en solbädd, få lite skugga från palmerna och bara njut av nuet.
Sunset hangout
En kväll hänger vi på vår paradisstrand. Riktigt soft häng i solnedgången där du bara kan slappa och lyssna på musik, välja att vara med i lekar eller lira några magiska sociala solnedgångsmatcher.
Kids beachvolley
Vill ditt barn lära sig spela beachvolley och hänga med andra i samma ålder? Våra grymma instruktörer lär ut sportens grunder samtidigt som alla har riktigt kul i sanden.
Uppvisningsturnering
Slå dig ner i en solstol och njut av att se proffsen lira boll. Avkopplande, samtidigt som du lär dig att de bästa!
Föregående bild
Nästa bild

Vill du ha info och specialerbjudanden på våra träningsresor och de senaste nyheterna från beachvolleyvärlden? Signa upp på vårt nyhetsbrev!​

* obligatorisk
Stäng meny