fbpx

Sceniska Sperlonga är en supercharmig italiensk by med trånga gränder och fantastisk mat. Du kommer att tränas av våra allra bästa coacher och få en exklusiv träningsupplevelse på vår grymma arena med 15 banor i toppklass. 

Kombinationen av beachvolleyn, maten och det sköna hänget kommer att bli magiskt, så varför inte fly höstrusket och följ med oss och njut av sommar i den italienska pärlan Sperlonga!

"Vi har kollat på Sperlonga sedan 2013 och efter några år med fullt fokus på Summersmash och Beachvolley-SM, har vi nu tid och resurser att satsa på en ny, riktigt häftig destination."
Rasmus Jonsson
Grundare

VÅRT UNIKA TRÄNINGSKONCEPT

BeachTravels har utvecklat ett unikt teknik- och spelkoncept för att ta din beachvolley till nästa nivå. Hjärnorna bakom konceptet är den världskända tränarlegendaren Anders Kristiansson (medlem i International Volleyball Hall of fame) tillsammans med landslagstränarna Mattias Magnusson och Rasmus Jonsson. Vi utbildar alla våra tränare och bland dina coacher vimlar det av världstourspelare, svenska mästare och landslagstränare som gör allt för du ska lära dig så mycket som möjligt.

JAG VILL LÄRA MIG

Träning för dig som precis börjat spela eller som vill pröva på beachvolleyboll.

JAG VILL UTVECKLAS

Träning för dig som har spelat ett tag, kan grunderna och vill utvecklas till nästa steg.

JAG VILL BLI BÄST

Träning för dig som är riktigt duktig och vill vässa dina talanger för att ta dig ännu längre.

Officiella Sperlonga-filmen för 2019

PRAKTISK INFO

VAR?

Sperlonga, Italien

NÄR?

Hösten 2020

FÖR VEM?

Alla våra resor är till för alla! Nybörjare till proffs, oavsett nivå kommer du att ha en grym tid i Sperlonga.

MER INFORMATION

Följande aktiviteter ingår:

  • 1 träning per dag med våra toppklassiga coacher (söndag-torsdag) 
  • 3 yogaklasser på stranden 
  • 6 turneringar
  • Fri användning av banor och bollar 
  • Fri användning av BeachTravels Beach Lounge 
  • Entré till avslutningsfesten

Bokar du flygresa med oss så ingår bagage på 20 kg. Du landar på flygplatsen Fiumicino i Rom (1,5 timmar restid till Sperlonga) och om du bokar flyget via oss så kan du välja till transfer till och från hotellet. Du blir då uppmött av BeachTravels personal på flygplatsen. BeachTravels personal förser dig med resehantering och service under hela din resa. 

Läs mer om våra resevillkor

Du kommer bo 7 nätter i dubbelrum på det bästa hotellet i Sperlonga, 4-stjärniga Hotel Virgillio. 

Betalning sker via faktura som skickas ut till angiven email-adress. Deposition på 2 000/4 000 kr (beroende på resans pris) betalas inom 5 dagar och slutbetalning sker senast 10 dagar innan avresa.

Vill du ha info och specialerbjudanden på våra träningsresor och de senaste nyheterna från beachvolleyvärlden? Signa upp på vårt nyhetsbrev!​

* obligatorisk
Stäng meny