fbpx
OM OSS

VI ÄLSKAR BEACHVOLLEY

BeachTravels startades 2011 av ett gäng beachvolleyälskare, som alla har satsat större delen av våra liv på den här sporten. Vår ambition har hela tiden varit att utveckla vår sport (sportsligt, kunskapsmässigt och medialt), få fler att tycka om beachvolley lika mycket som vi gör och att leverera en wow-upplevelse till våra deltagare på riktigt sköna stränder.

Anders Kristiansson | Grundare & Huvudtränare

Anders är en levande volleyboll-legend som har firat enorma framgångar som tränare. Han utvecklade blåbärsnationen Sverige till ett av världens bästa landslag, med bland annat bragden mot Sovjetunionen och EM-silvret 1989 (Kolla SVT-dokumentär om Anders). Som klubblagstränare har allt han rört vid blivit till guld. Vad sägs om 15 titlar i Belgien, 26 i Sverige, 3 i Grekland, 4 i Japan och 2 Champions League-finaler? Han är även invald i International Volleyball Hall of Fame.

Hos BeachTravels jobbar Anders mycket med att utbilda våra tränare. Du kommer träffa honom vid din bana när han hjälper både din tränare och dig som spelare!

Anders nås på anders@beachtravels.se

David Cabrera | Grundare

David är entreprenören som jobbar bakom kulisserna med lite allt möjligt men mest med nya samarbeten och etableringar. Han startade och driver även The Beach med 8 banor inomhus, gym, bar och kök.

David nås via david@beachvolley.se och 0704-322028.

Mattias Magnusson | Grundare

Mattias har tre SM-guld, har vunnit en World Tour och har flera år som landslagtränare i bagaget. Han är sportchef (samt grundare) på The Beach och tränar till vardags bland annat alla de 6 svenska spelarna som tog medalj på Världstouren under 2018.

Matte nås via mattias@beachvolley.se och 0733-665433. Eftersom Matte är killen hela dagen är det många som försöker nå honom. Så han blir jätteglad om du skickar sms så ringer han när han hinner.

Rasmus Jonsson | Grundare & VD

Rasmus har rest världen runt och spelat/varit tränare på oändligt många stränder. Han är idag förbundskapten för herrlandslagen och tränare för Åhman/Hellvig, som han ledde till guld i Ungdoms-OS, Junior-EM och Continental Cup för ungdomar under 2018.

Om Raz själv får välja så landar det mest e-post som handlar om träningsresor till rasmus@beachvolley.se. Rasmus nås även på 0734-204695.

Fredrik Nordström | Projektledare

Fredrik projektleder SummerSmash Festival i Tylösand såväl som våra populära träningsresor till Portugal, Italien och Spanien. Han älskar äventyr och oväntade möten med människor och brinner för att skapa oförglömliga upplevelser på våra resor. Vad än du har för fråga eller fundering kan du alltid vända dig till Fredrik så ser han till att du får den hjälp du behöver.

Fredrik nås via fredrik@beachtravels.se eller 0703-964803.

Postadress

BeachTravels 
c/o Beachhallen
Novavägen 35
141 44 Huddinge

Vill du ha info och specialerbjudanden på våra träningsresor och de senaste nyheterna från beachvolleyvärlden? Signa upp på vårt nyhetsbrev!​

* indicates required
Stäng meny