fbpx

Praia Da Rocha, Portugal

Föreställ dig att vakna upp, efter en lång och kall vinter, och titta ut över en 200 meter bred strand, blå himmel och en magisk horisont. Ät din frukost från vår varierande buffé och sippa på din kaffe, innan du glider direkt ut från det 5-stjärniga hotellet till stranden. Där väntar morgonträningen med din coach, dina nya vänner i träningsgruppen och arenans 36 banor. På eftermiddagen kan du lira turnering, gymma, köra yoga, surfa, gå på poolparty eller bara chilla i en av våra hängmattor i väntan solnedgången. Välkommen till vårt beachvolleyparadis Praia da Rocha!

Kickstarta utomhussäsongen med oss i underbara Algarve och Praia da Rocha. 4 av de 5 senaste åren har Algarve vunnit pris för Europas bästa stränder vid World Travel Awards och vi förstår varför. Våra välutbildade coacher kommer lära dig massor av beachvolley och du är lika välkommen oavsett om du ska spela för första gången i ditt liv eller om du lever och andas beachvolley dygnet runt. 3100 spelare från 25 länder har genom åren hängt med oss till Praia da Rocha och vi kan lova dig en unik beachvolleyupplevelse samt vänner och minnen för livet!

VÅRT UNIKA TRÄNINGSKONCEPT

BeachTravels har utvecklat ett unikt teknik- och spelkoncept för att ta din beachvolley till nästa nivå. Hjärnorna bakom konceptet är den världskända tränarlegendaren Anders Kristiansson (medlem i International Volleyball Hall of fame) tillsammans med landslagstränarna Mattias Magnusson och Rasmus Jonsson. Vi utbildar alla våra tränare och bland dina coacher vimlar det av världstourspelare, svenska mästare och landslagstränare som gör allt för du ska lära dig så mycket som möjligt.

JAG VILL LÄRA MIG

Träning för dig som precis börjat spela eller som vill pröva på beachvolleyboll.

JAG VILL UTVECKLAS

Träning för dig som har spelat ett tag, kan grunderna och vill utvecklas till nästa steg.

JAG VILL BLI BÄST

Träning för dig som är riktigt duktig och vill vässa dina talanger för att ta dig ännu längre.

Officiella Praia da Rocha 2020-filmen

PRAKTISK INFO

VAR?

Praia Da Rocha, Portugal

NÄR?

25:e april – 9:e maj

FÖR VEM?

Alla våra resor är till för alla! Nybörjare till proffs, oavsett nivå kommer du att ha en grym tid i Praia da Rocha. 

MER INFORMATION

Följande aktiviteter ingår:

  • 1 träning per dag med våra toppklassiga coacher (söndag-torsdag)
  • 6 turneringar
  • 1 föreläsning
  • 4 yoga-klasser
  • Fri användning av banor, bollar, beachgym och beach-lounge
  • After Beach med DJ på stranden 
  • Entré till pool party på No Solo Água 
  • Entré till avslutningsfesten
  • Gratis barnpassning under morgonträningen (barn 2-12 år)

Bokar du flygresa med oss så ingår bagage på 20 kg. Du landar på flygplatsen i Faro (45 minuter restid till Praia Da Rocha) och om du bokar flyget via oss så kan du välja till transfer till och från hotellet. Du blir då uppmött av BeachTravels personal på flygplatsen. BeachTravels personal förser dig med resehantering och service under hela din resa. 

Läs mer om våra resevillkor

Vi kommer att bo på det 5-stjärniga hotellet Algarve Casino Hotel. Från hotellet är det bara ca 70 meter gångpromenad till beachvolleyplanerna på stranden. På hotellet ingår en hälsosam frukost- och middagsbuffé. På hotellet finns spa med uppvärmd pool, jacuzzi, bastu och massage. I grundpaketet ingår trippelrum men du kan lägga till att bo i dubbelrum eller singelrum. Vi samlar in önskemål om boende och information om din spelnivå närmare avfärd. 

Du kan också välja att bo i en enklare lägenhet, för 2-4 personer, 15 minuter promenad till banorna. 

Betalning sker via faktura som skickas ut till angiven email-adress. Deposition på 2 000/4 000 kr (beroende på resans pris) betalas inom 5 dagar och slutbetalning sker senast 10 dagar innan avresa.

BARNPASSNING

Upplev vackra Praia da Rocha tillsammans med hela familjen och få utmärkt träning samtidigt. BeachTravels erbjuder gratis barnpassning under föräldrarnas morgonträning, för barn mellan 2 och 12 år.

BEACHACTIVE

Paketet för dig som vill ha en aktiv semester men som vill testa olika träningsformer. Dagligen erbjuds ett varierat utbud av fysisk aktivitet. Glad motionär, elitidrottare eller någonstans däremellan – Alla är välkomna!

POOLPARTY

Varje vecka i Praia da Rocha toppas med ett episkt poolparty på strandklubben NoSoloÁgua. Viben här är svårslagen!

MER ÄN BARA BEACHVOLLEY

4 gratis yoga klasser
Starta din dag under soluppgången med yoga på Europas vackraste strand!
Poolfest
Du kanske har hört om vår episka Poolfest på NoSolo Agua? Vi förstår varför. Grym musik, dans i poolen och skönaste peppen utlovas!
Lär dig surfa
Häng med på en surf-roadtrip en eftermiddag längs med Algarves underbara kust.
Gratis barnpassning
Under förmiddagsträningarna är det gratis barnpassning för barn 2-12 år. Vi har också en barn-hängyta i restaurangen där barnen kan rita, spela spel eller kolla på film efter de har ätit upp, medan föräldrarna kan socialisera med andra deltagare.
LÄS MER
Turneringar varje eftermiddag
Perfekt för att lära känna andra deltagare, få känna matchpulsen och samtidigt träna på det du har lärt dig under förmiddagens träningar.
Testa vårat beachgym
Upplev härlig Venice Beach-känsla när du värmer upp inför beachvolleyn eller kör ett skivstångspass. Träna medans du tittar ut över havet och samtidigt ser dina vänner lira!
After Beach
Vår DJ snurrar plattor lite senare varje eftermiddag. Efter en lång dag av beachvolley är det superhärligt att bara njuta av livet, hänga med vänner och sippa på en kall dricka.
Chilla i vår exotiska beach lounge
Slå dig ner i en hängmätta eller en solbädd, få lite skugga från palmerna och bara njut av nuet.
Sunset hangout
En kväll hänger vi på vår paradisstrand. Riktigt soft häng i solnedgången där du bara kan slappa och lyssna på musik, välja att vara med i lekar eller lira några magiska sociala solnedgångsmatcher.
Kids beachvolley
Vill ditt barn lära sig spela beachvolley och hänga med andra i samma ålder? Våra grymma instruktörer lär ut sportens grunder samtidigt som alla har riktigt kul i sanden.
Uppvisningsturnering
Slå dig ner i en solstol och njut av att se proffsen lira boll. Avkopplande, samtidigt som du lär dig att de bästa!
Previous
Next

NYHET 2020 - BEACHACTIVE

Vill du ha info och specialerbjudanden på våra träningsresor och de senaste nyheterna från beachvolleyvärlden? Signa upp på vårt nyhetsbrev!​

* obligatorisk
Stäng meny