fbpx

Las Palmas, Kanarieöarna

Unik chans för dig som vill träna som ett proffs!

Fly vintermörkret och få individanpassad kvalitetsträning i sol och sommarvärme. Stranden är kanonfina Las Canteras (utsedd till Spaniens bästa strand 2010) i Las Palmas.

Rasmus Jonsson (förbundskapten Svenska landslaget), Anders Kristiansson (legendarisk volleybolltränare och medlem i International Volleyball Hall of fame) och BeachTravels toppklasstränare kommer att hålla i all träning vilket gör att vi har begränsat antal platser. Vi satsar på att göra ett proffsigt och rationellt läger, där träningen verkligen kommer i fokus.

VÅRT UNIKA TRÄNINGSKONCEPT

BeachTravels har utvecklat ett unikt teknik- och spelkoncept för att ta din beachvolley till nästa nivå. Hjärnorna bakom konceptet är den världskända tränarlegendaren Anders Kristiansson (medlem i International Volleyball Hall of fame) tillsammans med landslagstränarna Mattias Magnusson och Rasmus Jonsson. Vi utbildar alla våra tränare och bland dina coacher vimlar det av världstourspelare, svenska mästare och landslagstränare som gör allt för du ska lära dig så mycket som möjligt.

JAG VILL LÄRA MIG

Träning för dig som precis börjat spela eller som vill pröva på beachvolleyboll.

JAG VILL UTVECKLAS

Träning för dig som har spelat ett tag, kan grunderna och vill utvecklas till nästa steg.

JAG VILL BLI BÄST

Träning för dig som är riktigt duktig och vill vässa dina talanger för att ta dig ännu längre.

Officiella Las Palmas-filmen från 2019

PRAKTISK INFO

VAR?

Las Palmas, Kanarieöarna

NÄR?

26:e januari – 9: februari 2020

FÖR VEM?

Alla våra resor är till för alla! Nybörjare till proffs, oavsett nivå kommer du att ha en grym tid i Las Palmas.

MER INFORMATION

Följande aktiviteter ingår: 

  • 7 träningstillfällen á 1,5 timme per vecka
  • Analys och genomgång av var deltagarna är och var de vill 
  • Filmning och videoanalys
  • Skräddarsydd träning för dig/ditt lag samt gruppens nivå och önskemål
  • Teknik- och utvecklingsträning 
  • Vindspel, sideout och transition m.m. 
  • Utvärdering 
  • Gratis användning av banor och bollar 

Resan bokar ni själva och bäst brukar Norweigan vara. Även SAS, Ryanair och TUI har flyg direkt från Skandinavien. Flygplatsen heter Gran Canaria. 

Ni bor i modena lägenheter med kök, nära banorna. Runt omkring finns all tänkbar service, affärer, matställen, caféer m.m. Välutrustade gym finns på gångavstånd. 

Betalning sker via faktura som skickas ut till dig till angiven email-adress.

BOKA DIN RESA NU

Boka i grupp eller individuellt
Du kan antingen anmäla dig i grupp eller som individuell spelare. Vet du vem eller vilka du vill träna med så kan ni anmäla er som en grupp på 4-6 spelare. Oavsett om du åker individuellt eller i par så ser vi till att du får en grupp. 

Individual Skills Training! 
Den här gruppen är för dig som vill utveckla ditt spel och bli en bättre spelare, men som inte kan få ihop en egen grupp. Fokus kommer att vara på mottag, pass  anfall och vara individuellt anpassat för vad just du behöver. Det kommer att vara högkvalitativ träning med många repetitioner i spellika situationer för att utveckla din teknik och förståelse. Fokus är på dig som inidividuell spelare oavsett övriga deltagares nivå. Den här gruppen har max 6 st spelare per vecka. 

Priser (per person och vecka) 

1 vecka – 6 995 kr (utan boende 4 995 kr) 

2 veckor – 6 595 kr (utan boende 4595 kr) 

Om du har några frågor eller vill boka din resa så är du välkommen att höra av dig direkt till Rasmus Jonsson via rasmus@beachtravels.se alternativt fyll i formuläret till höger. 

Fyll i nedan formulär och skicka för att boka din resa

Vill du ha info och specialerbjudanden på våra träningsresor och de senaste nyheterna från beachvolleyvärlden? Signa upp på vårt nyhetsbrev!​

* indicates required
Stäng meny