fbpx

Barnpassning, Portugal

Upplev vackra Praia da Rocha tillsammans med hela familjen och få utmärkt träning samtidigt. BeachTravels erbjuder gratis barnpassning under föräldrarnas morgonträning, för barn mellan 2 och 12 år. Vi har också en barn-hörna i anslutning till restaurangen så att föräldrar kan umgås med andra lägerdeltagare efter att deras barn har avslutat sin middag. 

Vill ditt barn lära sig att spela beachvolleyboll? Våra professionella tränare kommer att lära ditt barn grunderna i beachvolleyboll under en 1,5 timmars träning varje träningsdag. Kidsvolleyn hålls under morgonträning samtidigt barnpassningen. Från 6 års ålder.

Officiella Praia da Rocha 2020-filmen

HELA FAMILJEN ÄR VÄLKOMMEN

Utöver att bara erbjuda förstklassig coachning så strävar vi också efter att ge bästa möjliga upplevelse för dig och din familj. För den medföljande vuxen (make, partner, förälder, vän) som inte vill delta i träningsgrupp finns det fortfarande möjlighet att följa med. Boka helt enkelt gäster som inte vill delta i beachvolley-träningarna som ”icke-träningsgäst” i registreringsformuläret eller som BeachActive-deltagare, för en aktiv semester med olika träningsformer.

Vårt 5-stjärniga hotell och det 1,5 km långa och 200 m breda Praia da Rocha är idealiskt för barnfamiljer. Det finns en barnpool och en mindre lekplats i hotellområdet. Bortsett från att stranden är en stor lekplats själv, finns det en lekplats precis vid stranden. Vi tar med vår egen personal som alla har en fantastisk upplevelse med barn i olika åldrar och de är både svensk- och engelsktalande. 

Villkor för barnpassning

Barnvaktserbjudandet gäller endast om minst en förälder + barn har köpt sin resa genom Beach Travels. Barnet måste vara 2 år eller äldre. Barnet ska vara friskt. Om barnet har en smittsam sjukdom måste barnet vara symptomfritt minst en dag innan det går tillbaka till barnvakt. Föräldrar måste informera vår personal om allergier, funktionsnedsättningar, beteendestörningar etc. före bokningen. Beach Travels förbehåller sig rätten att neka barnpassning för barn med särskilda behov, om inte annat avtalas skriftligen före bokningen. Utökad barnpassning beror på tillgänglighet och för vårdnadshavarna extra kostnad.

PRAKTISK INFO

VAR?

Praia Da Rocha, Portugal

NÄR?

25:e april – 9:e maj

FÖR VEM?

Alla våra resor är till för alla! Nybörjare till proffs, oavsett nivå kommer du att ha en grym tid i Praia da Rocha. 

MER INFORMATION

Följande aktiviteter ingår:

  • 1 träning per dag med våra toppklassiga coacher (söndag-torsdag)
  • 6 turneringar
  • 1 föreläsning
  • 4 yoga-klasser
  • Fri användning av banor, bollar, beachgym och beach-lounge
  • After Beach med DJ på stranden 
  • Entré till pool party på No Solo Água 
  • Entré till avslutningsfesten
  • Gratis barnpassning under morgonträningen (barn 2-12 år)

Bokar du flygresa med oss så ingår bagage på 20 kg. Du landar på flygplatsen i Faro (45 minuter restid till Praia Da Rocha) och om du bokar flyget via oss så kan du välja till transfer till och från hotellet. Du blir då uppmött av BeachTravels personal på flygplatsen. BeachTravels personal förser dig med resehantering och service under hela din resa. 

Läs mer om våra resevillkor

Vi kommer att bo på det 5-stjärniga hotellet Algarve Casino Hotel. Från hotellet är det bara ca 70 meter gångpromenad till beachvolleyplanerna på stranden. På hotellet ingår en hälsosam frukost- och middagsbuffé. På hotellet finns spa med uppvärmd pool, jacuzzi, bastu och massage. I grundpaketet ingår trippelrum men du kan lägga till att bo i dubbelrum eller singelrum. Vi samlar in önskemål om boende och information om din spelnivå närmare avfärd. 

Du kan också välja att bo i en enklare lägenhet, för 2-4 personer, 15 minuter promenad till banorna. 

Betalning sker via faktura som skickas ut till angiven email-adress. Deposition på 2 000/4 000 kr (beroende på resans pris) betalas inom 5 dagar och slutbetalning sker senast 10 dagar innan avresa.

MER ÄN BARA BEACHVOLLEY

4 gratis yoga klasser
Starta din dag under soluppgången med yoga på Europas vackraste strand!
Poolfest
Du kanske har hört om vår episka Poolfest på NoSolo Agua? Vi förstår varför. Grym musik, dans i poolen och skönaste peppen utlovas!
Lär dig surfa
Häng med på en surf-roadtrip en eftermiddag längs med Algarves underbara kust.
Gratis barnpassning
Under förmiddagsträningarna är det gratis barnpassning för barn 2-12 år. Vi har också en barn-hängyta i restaurangen där barnen kan rita, spela spel eller kolla på film efter de har ätit upp, medan föräldrarna kan socialisera med andra deltagare.
Turneringar varje eftermiddag
Perfekt för att lära känna andra deltagare, få känna matchpulsen och samtidigt träna på det du har lärt dig under förmiddagens träningar.
Testa vårat beachgym
Upplev härlig Venice Beach-känsla när du värmer upp inför beachvolleyn eller kör ett skivstångspass. Träna medans du tittar ut över havet och samtidigt ser dina vänner lira!
After Beach
Vår DJ snurrar plattor lite senare varje eftermiddag. Efter en lång dag av beachvolley är det superhärligt att bara njuta av livet, hänga med vänner och sippa på en kall dricka.
Chilla i vår exotiska beach lounge
Slå dig ner i en hängmätta eller en solbädd, få lite skugga från palmerna och bara njut av nuet.
Sunset hangout
En kväll hänger vi på vår paradisstrand. Riktigt soft häng i solnedgången där du bara kan slappa och lyssna på musik, välja att vara med i lekar eller lira några magiska sociala solnedgångsmatcher.
Kids beachvolley
Vill ditt barn lära sig spela beachvolley och hänga med andra i samma ålder? Våra grymma instruktörer lär ut sportens grunder samtidigt som alla har riktigt kul i sanden.
Uppvisningsturnering
Slå dig ner i en solstol och njut av att se proffsen lira boll. Avkopplande, samtidigt som du lär dig att de bästa!
Previous slide
Next slide

NYHET 2020 - BEACHACTIVE

Previous slide
Next slide

Vill du ha info och specialerbjudanden på våra träningsresor och de senaste nyheterna från beachvolleyvärlden? Signa upp på vårt nyhetsbrev!​

* obligatorisk
Stäng meny