//
Portugal Grundkurs

learnhow.001

Lär dig spela beachvolley på Europas bästa strand 27/4 – 11/5 2019!

Vet du inte vad du ska göra på din nästa semester? Då har vi bästa tipset som du inte kommer ångra – häng med till vackra Praia da Rocha och lär dig spela beachvolley! Alla är välkomna, träningsgrupperna är indelade i olika nivåer så du behöver aldrig ha spelat innan för att kunna följa med! Våra instruktörsproffs coachar alla nivåer från nybörjare till landslagsspelare!

Book now - 750x120 A_efter8nov2018Att åka med BeachTravels är en totalupplevelse. Tillsammans med hundratals andra beachvolleyälskare tar vi över den 200 meter breda stranden Praia da Rocha på Algarves sydkust. Våra instruktörer kommer lära dig den bästa tekniken och vårat vinnande spelkoncept! Du får en massa nya vänner och vi kan lova dig en fantastisk aktiv vecka i solen!

Du kan åka själv eller med kompisar och utöver beachvolleyträningarna så har du fullt av aktiviteter att välja bland på Europas bästa strand (utsedd till Europas ledande beach destination på World Travel Awards 2017). Du får prova på att spela turneringar om du vill det, testa morgonyoga på stranden, gå på föreläsningar med landslagstränare och världstourspelare och du kan hänga med på surf roadtrip. Det är också fritt fram att använda vårat sköna beachgym. Efter en lång dag på stranden så avslutar vi med en after beach i solnedgången, där du kan snacka om beachvolley och livet med dina nya polare, sippa på en kall dryck och njuta av vår DJ som snurrar sköna plattor. En annan höjdpunkt är den magiska poolfesten på NoSoloAqua och förutom det är det alltid några som vill ta del av Portimoa´s nattliv.

Las palmas.010Yoga.001PSSM7019-2.jpg.002Las palmas.024

”Jag var helt grön inom Beachvolley när jag åkte med BeachTravels i våras och det var den bästa semesterveckan jag någonsin har haft! BeachTravels är superproffsiga! Jag lärde mig massor och atmosfären är jätteskön. Det finns hela tiden spännande saker att göra eller så väljer man att bara chilla och njuta. Kan verkligen rekommendera ALLA att åka”
– Mikael Sjödin, Stockholm

Häng med till Portugal! BOKA NU!

PSSM7019-2.jpg.068Chillout.001
PSSM7019-2.jpg.025Surf.001
Du kommer få lära dig:

 • Teknik
 • En effektiv speluppbyggnad
 • Taktik
 • Vindspel
 • Regler
 • Turneringsspel

Våra instruktörer består av landslagstränare, världstourlirare och svenska toppspelare. Gemensamt är att alla är extremt kunniga då vi utbildar alla tränare fortlöpande i BeachTravels unika teknik- och spelkoncept. Våra instruktörer anpassar träningarna utifrån varje deltagares spelnivå och det är mycket fokus på din individuella utveckling. Beachvolleyträning är också en väldigt skonsam träningsform då sanden är snäll mot kroppen, samtidigt som den gör att du förbättrar konditionen, massor av balansmuskler får jobba som du inte trodde fanns och det blir även en del explosiva sprinter och hopp under spelet/träningen.
Över 2500 spelare har gått grundkursen genom åren och träningskonceptet är utvecklat av världens främsta beachvolleytränare.

Las palmas.009PSSM7019-2.jpg.033Tournaments.001

Det här ingår:

 • Flyg (från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Malmö)
 • En träning per dag med våra topptränare (Söndag-torsdag). Under träningarna är det max 4-6 spelare/coach.
 • 7 nätter på 5-stjärnigt hotel (om du inte väljer lägenhetsalternativet)
 • 5-stjärnig frukostbuffé varje dag (om du inte väljer lägenhetsalternativet)
 • 5-stjärnig middagsbuffé varje dag (om du inte väljer lägenhetsalternativet)
 • 4 gratispass med beachyoga
 • 6 st olika turneringar
 • 1 föreläsning med våra världsklasstränare
 • Fritt nyttjande av bollar och våra 32 banor
 • Beachgym
 • Uppvisningsmatcher med proffsspelare
 • Gratis barnpassning under förmiddagsträningarna för barn 2-12 år
 • Häng i vår softa beachlounge
 • After Beach with DJ on the beach every afternoon After Beach med DJ varje eftermiddag
 • Inträde till avskedsfesten
 • Poolfest
 • Reseservice av BeachTravels personal

Boka nu!

Hör av dig till ask@beachtravels.se  om du frågor om resan, träningen eller bara vill snacka beachvolley i allmänhet.

Hoppas att vi ses på stranden i Portugal 27 april – 11 maj!

Book now - 750x120 A_efter8nov2018
PSSM7019-2.jpg.005
Las palmas.001

Comments are closed.

Take me to Tylösand!

Cool! Take me to Algarve!

Visit Portimão!

Follow us on Instagram

”Grym vecka med bra träningar och mycket spel!” Hallå där Erik Liljenborg, från Lund! Du har varit med i träningsgrupp under BeachvolleyVeckan på Tylösand två somrar och i år blir det ditt tredje år! Vad är det som får dig att vilja komma tillbaka? - Det som får mig vilja komma tillbaka är att BeachvolleyVeckan är grym vecka med bra träningar, trevliga beachvolleyspelare och mycket spel! Är det något särskilt som du tycker att du utvecklats inom i beachvolley från träningar under BeachvolleyVeckan? - Generellt skulle jag säga att väldigt bra mottagsträningar har absolut gjort att jag börjat kunna spela mer ordentligt nu. Vilket är ditt roligaste minne från Tylösand? - Jag minns en kväll som var helt fantastisk och jag kommer ihåg att jag stannade och spelade med massa trevliga människor ända tills solnedgången. Det finns ingen annan strand i Sverige som är bättre än Tylösand då! Det låter härligt! Vilka skulle du rekommendera att boka in sig till BeachvolleyVeckan? - Alla som vill ha en grymt bra vecka och samtidigt utveckla och förbättra sina skills! Tack Erik! Vi ses på stranden i sommar! Vill du som läser detta förbättra dina skills i beachvolley, spela hur mycket beachvolley som du vill och samtidigt ha en skön tid på stranden med massa andra beachvolleylirare? Då borde du boka in dig till BeachvolleyVeckan nu! Du får 1000 kr rabatt fram till 7:e mars. Läs mer: www.summersmash.se/beachvolleyveckan #tylösand #halmstad #summersmash_festival #lifeofbeachtravels #träningsläger #beachvolleyveckan #beachvolley #worldclasscoaching