//
you are reading...
Uncategorized

BEACHTRAVELS SÖKER KOLLEGA

Nu har du chansen! Sommaren närmar sig och därmed också högtrycket på BeachTravelskontoret. Vi söker en projektledare som också är en duktig administratör. Att du brinner lika mycket för beachvolley som vi gör är ett klart plus. Är du en peppad själ som är överjävligt grym på att driva projekt, ansvarsfull, noggrann, gillar att vara spindeln i nätet, som sprider en positiv vibe och ger järnet? Då har du en bra chans att bli vår nya kollega som förstärker vårt sköna BeachTravels-team! BeachTravels älskar beachvolley!


Vi som startade BeachTravels är 100% beachvolleynördar som har vigt våra liv åt sporten. Våra mål har hela tiden varit att så många som möjligt ska upptäcka världens skönaste sport och att vi ska göra världens bästa träningsresor för beachvolley. Idag är vi marknadsledande i Norden inom träningsresor och evenemang för Beachvolley. Vi söker dig med ett grymt driv som är pepp på att tillsammans med oss nå nästa nivå!

Projektledare/Administratör – Heltid
I första hand är det en tillsvidare tjänst med provanställning, men det kan även vara aktuellt med en projektanställning över sommaren. Fokus under sommaren kommer ligga på att planera och genomföra vårt stora livsstils-evenemang SummerSmash Festival & Beachvolley-SM på Tylösand.

Skills vi söker:
* Erfarenhet av att driva projekt. Det är ett stort plus om du tidigare jobbat med evenemang.
* Du är en fena på administration och fakturering.
* Ordning och reda kännetecknar dig och du gillar att vara spindeln i nätet.
* Du är bra på att lösa uppgifter och ta dem i mål.
* Du är bra på att uttrycka dig i text på både svenska och engelska.

Vi tror på frihet under ansvar och erbjuder därför flexibla arbetstider för eget arbete. Självklart befinner man sig på plats under gemensamma möten med kollegor, kunder och under våra events.

Vi är en liten organisation med stort hjärta för det vi gör och lägger stor vikt på hur du är som person. Skicka ett mejl till rasmus@beachtravels.se där du berättar om dig själv och varför du vill bli vår nya kollega.

Discussion

Comments are closed.

Cool! Take me to Sperlonga!

Visit Portimão!

Follow us on Instagram

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.