//
you are reading...
Work, work, work

Jobba med oss!

14469522_1232361160171160_7927928026360611114_nBeachTravels växer så det knakar och vi har många nya spännande projekt på gång. Därför söker vi nu en person som kan sköta de administrativa bitarna i företaget samt hjälper till med varierande uppgifter inför och under våra större evenemang. Det administrativa kan handla om allt från att ta hand om inkommande bokningar till våra beachvolleyresor världen över, registrera inbetalningar, enklare redovisning, svara på kundfrågor etc. Uppgifterna inför och under våra evenemang är oerhört varierande i en spännande miljö. Vi ser framför oss att du nyligen slutat gymnasiet, är en positiv person, att du kan växa med uppgiften och att du utvecklas tillsammans med oss! Tjänsten är till att börja med på 50% och kan öka med tiden.

Vi söker dej som:
* Har erfarenhet inom administration
* Är strukturerad, självgående och långsiktig
* Är noggrann
* Händig
* Positiv och lösningsorienterad
* Har generellt god datakunskap
* Kan hantera Microsoft Office (framför allt Excel)

Om du har några av dessa egenskaper så är det en bonus:
* Duktig på foto/filmredigering
* Bra på att formulera dig textmässigt på både svenska och engelska
* Insatt i beachvolley

Tveka inte! Skicka in din ansökan med CV idag till josephine@beachtravels.se

Discussion

Comments are closed.

Cool! Take me to Sperlonga!

Visit Portimão!