//
you are reading...
Work, work, work

Jobba med oss!

14469522_1232361160171160_7927928026360611114_nBeachTravels växer så det knakar och vi har många nya spännande projekt på gång. Därför söker vi nu en person som kan sköta de administrativa bitarna i företaget samt hjälper till med varierande uppgifter inför och under våra större evenemang. Det administrativa kan handla om allt från att ta hand om inkommande bokningar till våra beachvolleyresor världen över, registrera inbetalningar, enklare redovisning, svara på kundfrågor etc. Uppgifterna inför och under våra evenemang är oerhört varierande i en spännande miljö. Vi ser framför oss att du nyligen slutat gymnasiet, är en positiv person, att du kan växa med uppgiften och att du utvecklas tillsammans med oss! Tjänsten är till att börja med på 50% och kan öka med tiden.

Vi söker dej som:
* Har erfarenhet inom administration
* Är strukturerad, självgående och långsiktig
* Är noggrann
* Händig
* Positiv och lösningsorienterad
* Har generellt god datakunskap
* Kan hantera Microsoft Office (framför allt Excel)

Om du har några av dessa egenskaper så är det en bonus:
* Duktig på foto/filmredigering
* Bra på att formulera dig textmässigt på både svenska och engelska
* Insatt i beachvolley

Tveka inte! Skicka in din ansökan med CV idag till josephine@beachtravels.se

Discussion

Comments are closed.

Take me to Tylösand!

Cool! Take me to Algarve!

Visit Portimão!

Follow us on Instagram

”Grym vecka med bra träningar och mycket spel!” Hallå där Erik Liljenborg, från Lund! Du har varit med i träningsgrupp under BeachvolleyVeckan på Tylösand två somrar och i år blir det ditt tredje år! Vad är det som får dig att vilja komma tillbaka? - Det som får mig vilja komma tillbaka är att BeachvolleyVeckan är grym vecka med bra träningar, trevliga beachvolleyspelare och mycket spel! Är det något särskilt som du tycker att du utvecklats inom i beachvolley från träningar under BeachvolleyVeckan? - Generellt skulle jag säga att väldigt bra mottagsträningar har absolut gjort att jag börjat kunna spela mer ordentligt nu. Vilket är ditt roligaste minne från Tylösand? - Jag minns en kväll som var helt fantastisk och jag kommer ihåg att jag stannade och spelade med massa trevliga människor ända tills solnedgången. Det finns ingen annan strand i Sverige som är bättre än Tylösand då! Det låter härligt! Vilka skulle du rekommendera att boka in sig till BeachvolleyVeckan? - Alla som vill ha en grymt bra vecka och samtidigt utveckla och förbättra sina skills! Tack Erik! Vi ses på stranden i sommar! Vill du som läser detta förbättra dina skills i beachvolley, spela hur mycket beachvolley som du vill och samtidigt ha en skön tid på stranden med massa andra beachvolleylirare? Då borde du boka in dig till BeachvolleyVeckan nu! Du får 1000 kr rabatt fram till 7:e mars. Läs mer: www.summersmash.se/beachvolleyveckan #tylösand #halmstad #summersmash_festival #lifeofbeachtravels #träningsläger #beachvolleyveckan #beachvolley #worldclasscoaching