//
you are reading...
Uncategorized

2014 in review!

2014 has been a very eventful and exciting year for BeachTravels and here are some of the highlights we have experienced. We wish you all a HAPPY NEW YEAR and let 2015 be a year full of BEACHVOLLEY, ADVENTURES and heaps of PERFECT MOMENTS! We are mega stoked for the next year and really looking forward to it! Amongst other things our spring camp at Praia da Rocha will be bigger and better than ever and we have BIG BIG plans for the summer… – STAY TUNED!

JANUARY
Swedish National Team, a.k.a. Team BeachTravels, Hannes Brinkborg and Stefan Gunnarsson announced their retirement. Both Hannes and Stefan became fathers and started to work 9 to 5. Stefan is nowadays working at a bank and Hannes is the National Team Manager at the Swedish Volleyball Federation.
Stefan

FEBRUARY-MARCH
We were coaching the Norwegian National Teams and other top players during BeachTravels Elite training camp in Las Palmas.

RESERV FÖR 3804 DSCN3679[1]_fix NORGE_DAM

APRIL-MAY
Together with 340 beach bums BeachTravels invaded scenic Praia da Rocha for two weeks…
_mg_0579_fix _mg_9573_fix file_5184x3456_000066_fix _mg_4044_fix

JUNE
David Guetta, Calvin Harris, Red Bull, BeachTravels, Beachvolley and 110 000 visitors during Summerburst in Gothenburg and Stockholm!
Summerburst

June continued with a trip to World Tour Grand Slam in Stavanger.
Stavanger

JULY
SummerSmash at Tylösand, during the prime time of the Swedish Summer,  was sold out and a big success! Training camp, Powerspike competition, Old School Tournament, Exhibition games and 100% beachvolley during 2 fantastic weeks!!!
IMG_9293s Lör 19e oldschool


AUGUST

The Swedish championship took place and BeachTravels says congratz to the new swedish champion and BeachTravels´ instructor Petter Jonsson, who won together with Bjorn Huitfeldt. Last year´s winner Camilla Nilsson/Tadva Yoken finished second.PJSM
BeachTravels was giving a hand for the up and coming talents in Swedish Beachvolleyball during the Junior National Team training camp at Skrea Strand.
Juniorlandslaget

SEPTEMBER
Petter Jonsson was named player of the year in Swedish Beach volleyball…
PJHUNKEN
…and Sanna & Tina Thurin won the prize for rookie of the year…

…and so did Manne Norman!

OCTOBER
80 beachvolleyballers from Sweden, Norway, Finland, Germany, Netherlands, Latvia and Russia enjoyed the whitest sand on earth, a lot of training sessions, crazy shopping, live NHL & NFL and had the great opportunity to play Volley America National Championship!
PJhoppserve Clearwateröversikt superbrudarnaInsta

NOVEMBER
BeachTravels´ head coaches Mattias Magnusson and Rasmus Jonsson were helping out with the development of the elite and junior players in Göteborg Beachvolley Club!
GBC

DECEMBER
Anders Kristiansson, volleyball legend and one of BeachTravels´ coaches and owners, is dominating in the Japanese V-league. His team Toyoda Gosei has so far won 6 out of 7 games this season!
MatchAnders


We wish you all a HAPPY NEW YEAR and let 2015 be a year full of BEACHVOLLEY, ADVENTURES and heaps of PERFECT MOMENTS!!!

Check out our trips to Las Palmas, Praia da Rocha, Tylösand and Clearwater Beach!

Discussion

Comments are closed.

Cool! Take me to Algarve!

Visit Portimão!

Follow us on Instagram

BeachTravels Hangout öppnar på Tylösand 7:e juni slår BeachTravels upp portarna för en ny beachvolleyanläggning på klassiska #Tylösand. - The Hangout kommer ha 6 banor av toppklass och det blir skönt exotiskt strandhäng med restaurang och uteservering, berättar BeachTravels Rasmus Jonsson. De 6 banorna kommer vara gratis för alla att använda och det blir motionsturneringar varje vecka, grundkurser och prova på-träningar, samt sju av Svenska Volleybollförbundets officiella tävlingar. - Detta är en fantastisk möjlighet för vår sport och förhoppningen är att massor av människor ska kunna testa och fastna för beachvolleyboll. Dessutom tror vi att många redan beachvolleyfrälsta från hela landet kommer åka till Tylösand när de vet att det finns riktigt bra banor och de är gratis att använda, säger Rasmus. The Hangout kommer även ha en restaurang med uteservering med 50 sittplatser. - Vi vill skapa ett skönt strandhäng och en känsla som passar extremt bra med beachvolleyboll. Det kommer bli hängmattor, gungor, solbäddar, musik och palmer, allt för att skapa en riktigt exotisk känsla, förklarar Rasmus. #BeachTravels Hangout öppnar 7:e juni och kommer hålla öppet till 26:e augusti. Platsen är vid Tylebäck och på samma ställe där BeachTravels för första gången vecka 31 kommer arrangera #BeachvolleySM och veckan innan #SummerSummer_Festival. - Tylösand blir ett riktigt Beachvolley-Mecca och vi ser fram emot en riktigt spännande sommar, avslutar Rasmus. #BeachTravelsHangout kommer även ha ett lokalt samarbete med nybildade beachvolleysektionen i Hylte/#Halmstad Volley. För mer info: www.beachtravelshangout.se www.summersmash.se Rasmus Jonsson, BeachTravels 0734-204695 Sommarens schema: Öppet 7/6 - 26/8 Torsdagsbeachen, motionstävling öppet för alla varje torsdag med start 7:e juni. 9/6 Open svart 10/6 Open mixed 30/6 Open grön 1/7 Open mixed 25/8 Open svart & grön 26/8 Open mixed