//
you are reading...
anders kristiansson, mattias magnusson, rasmus jonsson, Team BeachTravels

BeachTravels gives a hand for the up and coming talents in Swedish Beachvolleyball!

We invited four talented players for free training during our road trip with training clinics in Malmö and Göteborg (for all levels of players). They had 3-4 hours training per day. BeachTravels is proud of the results following in the Challenger on Tylösand Beach and during the Swedish Junior Championship on Skrea Beach, where they dominated their divisions!

From left: Mattias Magnusson, Jakob Wijk-Tegenroth, Wilhelm Nilsson, Linus Tholse, Christofer Lewin, Rasmus Jonsson and Anders Kristiansson.

Discussion

Comments are closed.

Cool! Take me to Algarve!

Visit Portimão!

Follow us on Instagram

BeachTravels Hangout öppnar på Tylösand 7:e juni slår BeachTravels upp portarna för en ny beachvolleyanläggning på klassiska #Tylösand. - The Hangout kommer ha 6 banor av toppklass och det blir skönt exotiskt strandhäng med restaurang och uteservering, berättar BeachTravels Rasmus Jonsson. De 6 banorna kommer vara gratis för alla att använda och det blir motionsturneringar varje vecka, grundkurser och prova på-träningar, samt sju av Svenska Volleybollförbundets officiella tävlingar. - Detta är en fantastisk möjlighet för vår sport och förhoppningen är att massor av människor ska kunna testa och fastna för beachvolleyboll. Dessutom tror vi att många redan beachvolleyfrälsta från hela landet kommer åka till Tylösand när de vet att det finns riktigt bra banor och de är gratis att använda, säger Rasmus. The Hangout kommer även ha en restaurang med uteservering med 50 sittplatser. - Vi vill skapa ett skönt strandhäng och en känsla som passar extremt bra med beachvolleyboll. Det kommer bli hängmattor, gungor, solbäddar, musik och palmer, allt för att skapa en riktigt exotisk känsla, förklarar Rasmus. #BeachTravels Hangout öppnar 7:e juni och kommer hålla öppet till 26:e augusti. Platsen är vid Tylebäck och på samma ställe där BeachTravels för första gången vecka 31 kommer arrangera #BeachvolleySM och veckan innan #SummerSummer_Festival. - Tylösand blir ett riktigt Beachvolley-Mecca och vi ser fram emot en riktigt spännande sommar, avslutar Rasmus. #BeachTravelsHangout kommer även ha ett lokalt samarbete med nybildade beachvolleysektionen i Hylte/#Halmstad Volley. För mer info: www.beachtravelshangout.se www.summersmash.se Rasmus Jonsson, BeachTravels 0734-204695 Sommarens schema: Öppet 7/6 - 26/8 Torsdagsbeachen, motionstävling öppet för alla varje torsdag med start 7:e juni. 9/6 Open svart 10/6 Open mixed 30/6 Open grön 1/7 Open mixed 25/8 Open svart & grön 26/8 Open mixed