//
you are reading...
Uncategorized

Are Speedos back in fashion?

Mattias and Rasmus from the BeachTravels crew are trying out the width of the beach in Praia da Rocha. Where are the fashion police? Or could it be so that the Speedos are back?!

Last day for booking this spring´s coolest trip is this SUNDAY MARCH 17th.
Go directly to booking!

Discussion

Comments are closed.

Cool! Take me to SummerSmash!

Visit Portimão!

Follow us on Instagram

Weheheeeeeey!!! Vi vill tacka alla deltagare, tränare, personal, sponsorer, samarbetspartners och besökare som var med och gjorde #SummerSmash_Festival 2017 till den succé det blev. Vilka fantastiska två veckor vi hade tillsammans! Vi är supertaggade på att göra ännu coolare grejer nästa år... Att vi står som värdar för Beachvolley-SM vecka 31 kommer bli galet häftigt och vi ligger långt fram i planeringen av en arena som Beachvolley-Sverige aldrig har sett förut, stay tuned!
Och se till att dra ihop skönaste polarna och planera outfiten inför #Beachvolleyfesten 21 juli 2018... Vi längtar redan! #beachtravels #halmstad #tylösand #visitgrancanaria #sunsetssession #nakedjuicesweden #celsiussverige #ramlösa #N1CE #polaroideyewear #imcoffee #beachtravelsshop #hstdskate #kitekalle #beachvolley @visitgrancanaria_swe @celsiussverige @nakedjuicesweden @n1cecompany @swedishbeachtour 🎥 @tobiano_